Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

21.10.2019

Soutěž o balíček Ledových Kaštanů

Autor: Jolana Holáňová

Soutěž o balíček Ledových Kaštanů

Dva z vás mají možnost vyhrát balíček Ledových Kaštanů v novém obalu. Soutěžní otázka: Kolik druhů Ledových Kaštanů je na trhu? a) tři druhy, b) čtyři druhy, c) pět druhů. Nápovědu hledejte na webu http://www.orioncokolada.cz . Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: INSPIROVANIKRASOU – Ledové Kaštany. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 300 a 450, tyto emaily od nás obdrží výhru. _______________________________ Soutěž trvá od 21. 10. – 27. 10. 2019.


 

Oblíbená čokoládová tyčinka Ledové Kaštany se mění – naštěstí pouze zvenčí. 

V moderních matných metalických obalech stále najdete originální recepturu, kterou si zamilovalo již několik generací milovníků čokolády. Chuť zůstává stejná i v dnešní uspěchané době, kdy máte jen zřídka čas zastavit se a vychutnat si důležité chvíle. 

Ledové Kaštany vám však nedávají na výběr – jejich vychutnávání se uspěchat nedá. Intenzivní a bohatá chuť čokolády se pomalu rozpouští v ústech a trvá dlouho. Díky Kaštanům tak máte možnost žít v přítomném okamžiku a prožít ho všemi smysly.


Více informací na www.orioncokolada.cz.


« Zpět

reklama
reklama
PražskéPříkopy.cz
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz