Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

26.01.2017

Modelace prsou – jedna z cest k Vašim vysněným tvarům

Autor: Jolana Holáňová

Modelace prsou – jedna z cest k Vašim vysněným tvarům

Ženská ňadra jsou odjakživa symbolem krásy, která však není samozřejmostí. Dnes už s ní přírodě naštěstí běžně pomáhají lékaři. Mezi oblíbené operace prsou nepatří pouze jejich zvětšení s pomocí silikonových implantátů, ale i modelace prsou, zvaná také mammaplastika či mastopexe.


Modelace prsou zlepšuje pevnost a vzhled povislého poprsí. Změny na prsou, které neblaze ovlivňují ženskou psychiku, nastávají zejména v souvislosti s těhotenstvím, kojením a menopauzou. Projevují se jako výrazný nepoměr mezi velikostí prsní žlázy a rozměrem kůže, strie apod. Příčinou nežádoucích změn může být i náhlá změna váhy, a některé ženy mají nesouměrná prsa od přírody. To všechno jsou situace, které ideálně vyřešíte modelací prsou.

Nepodceňte výběr kliniky

Na koho se však s tímto přáním obrátit? Určitě na kliniku, která nabízí moderní technologické vybavení, špičkový tým a podle recenzí i starostlivou péči o klienta před, při i po zákroku. Všechny tyto požadavky splňuje Brandeis Clinic.

V rodině Brandejsů, která je spjata se staropražským Hotelem Paříž, se vždy snoubily perfektní služby s medicínou. Dnes Brandejsovi posunují hranice péče v české plastické chirurgii – z hlediska technologií, úrovně komfortu, bezpečí, diskrétnosti, ale především spoluprací se zkušenými domácími i zahraničními lékaři. Lékaři Brandeis Clinic mají letitou praxi u nás i ve světě. Někteří mají zkušenosti z vyhlášených zařízení v zahraničí (Velká Británie, Saudská Arábie) či lektorkou činností.

„Našim klientům chceme nabídnout jen tu nejlepší péči. Jejich spokojenost i bezpečnost jsou pro nás na prvním místě,“ uvádí majitelka kliniky Anna Brandejs.

Stručný časový harmonogram modelace prsou

Modelaci prsou, stejně jako každému jinému zákroku v Brandeis Clinic, předchází neomezeně dlouhá konzultace klienta s lékařem. Samotná operace trvá přibližně 2 hodiny. Zahrnuje redukci nadbytečné kůže, modelaci prsou a uložení dvorců do žádoucí polohy. Pro minimalizaci operačních jizev využívá chirurg k zašití kůže samovstřebatelné stehy.

Nutná je hospitalizace na klinice v délce 1 až 2 dnů a nošení elastické modelační podprsenky po dobu 6 týdnů. S trvalými výsledky modelace prsou lze počítat zhruba po 3 měsících. Návrat do zaměstnání je možný přibližně po 2 týdnech. První 2 měsíce po zákroku se nedoporučují náročnější tělesné aktivity.

Slečnu Janu trápilo asymetrické poprsí, proto se rozhodla podstoupit modelaci prsou v Brandeis Clinic. Výsledek splnil její očekávání, a bonusem bylo velmi příjemné prostředí, které také přispělo k rychlé regeneraci. „Staral se o mě profesionální a zároveň moc milý personál. Cítila jsem se skoro jako doma,“ uvedla Jana, která se ztotožnila s filozofií kliniky, podle níž není vzhled v životě tím nejdůležitějším, ale leccos o nás vypovídá. Pěstěný zevnějšek totiž signalizuje stejně precizní přístup i k dalším oblastem života.

.

« Zpět

reklama
reklama
Medical Esthet & Spa
reklama
NICE MAGAZINE
RIMMEL