Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

04.11.2019

Soutěž o dárkový balíček kosmetiky Ziaja

Autor: Jolana Holáňová

Soutěž o dárkový  balíček kosmetiky Ziaja

Tři z vás mají možnost vyhrát balíček kosmetiky Olivový olej od značky Ziaja. Ziaja je značka vysoce kvalitní kosmetiky založené na přírodních ingrediencích k péči o obličej, tělo a vlasy. Dárkový balíček obsahuje tělové mléko, sprchový gel a krém na ruce. Soutěžní otázka: Na jakou pokožku je zaměřena řada Avokádový olej? a) na dětskou pokožku, b) na zralou pokožku, c) na suchou, poškozenou pokožku 12+. Nápovědu naleznete na web http://www.ziajaprotebe.cz. Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: INSPIROVANIKRASOU - Ziaja Olivový olej. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 300 a 450, tyto emaily od nás obdrží výhru. _______________________________ Soutěž trvá od 4.11. – 10.11.2019.



V přicházejícím podzimním období bychom měli dbát na hydrataci naší pokožky. Produkty značky Ziaja s olivovým olejem jsou pro tyto dny jako stvořené. Obsažený olivový olej jemně promašťuje a zabraňuje nadměrné ztrátě vody. Změkčuje pokožku a vytváří na ní jemný film, který pleť chrání před vlivem vnějších škodlivých látek.

Doporučeno pro suchou a normální pokožku, pro intenzivní vyživující a regenerační vlastnosti.

Hlavní účinná složka je OLIVOVÝ OLEJ  získávaný lisováním za studena ze semen Olivovníku evropského. Bohatý na vitamín E a esenciální nenasycené mastné kyseliny. 

Více naleznete na www.ziajaprotebe.cz.

« Zpět

reklama
reklama
MAX FACTOR
reklama
NICE MAGAZINE
David Backham parfum