Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

25.03.2019

Soutěž o balíčky od Faith in Nature

Autor: Jolana Holáňová

Soutěž o balíčky od Faith in Nature

Tři z vás nyní můžou vyhrát balíčky od Faith in Nature. Vyhrajte výrobky z řady přírodních šamponů a sprchových gelů, z nichž každý má své zvláštní vlastnosti a výhody obsahují vonné složky a oleje v bio kvalitě. Všechny koupelové produkty a sprchové gely Faith in Nature jemně čistí, aniž by pleť připravily o její přirozené oleje. Všechny čistící látky, vůně i pečující látky jsou derivovány z rostlin. Soutěžní otázka: Jak dlouhá už je historie značky Faith in Nature? a) 25 let, b) 35 let, c) 45 let. Nápovědu naleznete na webu http://www.faithinnature.cz. Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: INSPIROVANIKRASOU - kosmetika Faith in Nature. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 200 a 300, tyto emaily od nás obdrží výhru. _______________________________ Soutěž trvá od 25.3. - 31.3. 2019.


Přivoňte si.
“ Faith in Nature

Jako jeden z průkopníků v oblasti přírodních produktů vytváří Faith in Nature receptury z přírodních zdrojů již čtyřicet pět let. Dnes je anglická Faith in Nature mnohokrát oceněnou společností, která nabízí více než 150 přípravků do koupele, pro péči o tělo a děti. Tyto kosmetické řady vznikají za použití těch nejlepších rostlinných ingrediencí tak, aby byly účinné a přitom jemné při péči o naše těla a planetu…

ZÁKLADNÍ BENEFITY VÝROBKŮ Faith in Nature:

  • 99% použitých látek je přírodního původu
  • 100% přírodní vůně
  • Produkty bez parabenů, methylisothiazolinu a SLES
  • Balení ze 100% recyklovaných materiálů
  • Produkty vhodné pro vegany - certifikováno Vegan
  • Produkty netestované na zvířatech - značka Faith in Nature je již desítky let držitelem certifikátu Leaping Bunny, neboli HCS/HHPS, který zaručuje netestování nejen výrobků, ale ani surovin na zvířatech. 
Řada přírodních šamponů a sprchových gelů, z nichž každý má své zvláštní vlastnosti a výhody obsahují vonné složky a oleje v bio kvalitě. Všechny koupelové produkty a sprchové gely Faith in Nature jemně čistí, aniž by pleť připravily o její přirozené oleje. Všechny čistící látky, vůně i pečující látky jsou derivovány z rostlin. 



Faith in Nature přírodní sprchový gel BIO Grapefruit&pomeranč

Přírodní sprchový gel a jemná pěna do koupele v jednom! Přivoňte si a osvěžte se ovocným sprchovým gelem nebo si dejte očistnou koupel s citrusovou vůní. Obsahuje květinové výtažky, oleje z citrusů, glycerín a vitamín E, složky, které oživí a posílí pokožku. Pomerančový olej je získáván z kůry rostliny Citrus Aurantium Dulcis a jeho aroma navozuje pocity štěstí a tepla. Revitalizuje a jemně detoxikuje a pomáhá ulevit nervovému napětí a stresu. 

Vyrobeno v Anglii. 

Množství 250ml, cena 129,- Kč.


Faith in Nature přírodní šampon s BIO Aloe Vera

Posilující šampon v profesionální kvalitě pro normální až suché vlasy obsahující bio Aloe Vera, které je bohaté na enzymy, aminokyseliny a polysacharidy, látky regenerující vlasy a pokožku a vyrovnávající produkci kožního mazu vlasové pokožky. Přírodní, účinný a vysoce kvalitní šampon s příjemnou vůní. 

Vyrobeno v Anglii. 

Množství 250ml, cena 129,- Kč.


Faith in Nature přírodní kondicionér BIO Kokos

Luxusní kondicionér s obsahem bio kokosu pro normální až suché vlasy. Kondicionér s okouzlující tropickou vůni obohatí vaše smysly a zpříjemní váš den. 

Vyrobeno v Anglii. 

Množství 250ml, cena 129,- Kč . 


V prodeji jsou i další druhy šamponů, kondicionérů a sprchových gelů. 

Vše naleznete na www.faithinnature.cz nebo BioDrogerie.cz


« Zpět

reklama
reklama
David Backham parfum
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz