Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

29.06.2016

Tipy na plavky, spodní prádlo a dokonalé letní vůně

Autor: Jolana Holáňová

Tipy na plavky, spodní prádlo a dokonalé letní vůně

Léto už je tady a teploty míří strmě vzhůru. Pro ženy, které ještě zaspaly s nákupem letního spodního prádla a plavek, tady máme několik tipů na letošní trendy. Jemné pastelové barvy, které jsou hitem letošního léta jsou ideální volbou i pro spodní prádlo a plavky. Nicméně není žádný módní prohřešek, když i v tomto období se budete držet zaručených klasik. V prádle kombinace černá, červený a bílá rozhodně nemůže ubrat svěží nádech léta. Pastelové nebo křiklavé barvy jsou naopak vítány pro vaše plavky. Vystupte z šedi a odvažte se ve volbě při nákupu ať už v kamených obchodech a nebo zavedených e-shopech s módním spodním prádlem.


Co se týče střihů, tak dominují opět dvoudílné plavky, které mají sportovní charakter. In budou i třásně, volánkové podprsenky, horní díly plavek s nařasenými rukávky, velké průstřihy v náramcích a kalhotky s vysokým pasem. Pokud ale budete opět chtít šáhnout po jednodílných plavkách, tak tady se zaměřujte na větší prostřihy, výstřihy a různé odhalené části, aby vám dané plavky nepřidávali roky navíc.

Pokud se ještě pořád stresujete jaké plavky zakoupit, abyste nevypadala na léto jako cvalík, tak naše rada zní, že důležitý je klid, pohoda, o tom přeci léto je. Nabídka kvalitních portálů s plavkami je tak veliká, že určitě ty své brzy objevíte.

 

Máme pro vás navíc dokonalé tipy na letní vůně, které musíte přiřadit ke svému šatníku.

 

Mediterranean Honeysuckle 

Přináší útěk z přítomnosti do sluncem zalitých, azurově modrých vod Středozemí. Zažijte nezapomenutelnou cestu vedoucí z jižní oblasti Francie až na pobřeží Amalfi a vychutnejte si vůni svěžího kvítí rostoucího podél třpytivých pláží, lemující křišťálově čisté moře. Tato magická a elegantní vůně okamžitě okouzlí vaše smysly a přenese vás do podmanivého Středozemí. Mediterranean Honeysuckle v sobě ukrývá unikátní kombinaci sladké vůně zimolezu a šumivých grapefruitů, přinášející útěk za nezapomenutelným luxusem a klidem evokující svěží květiny a třpytivé pláže Středozemí

 

Iris Meadow 

Vůně Iris Meadow znázorňuje touhu po útěku z dnešního uspěchaného a rušného života, i kdyby to mělo být pouze na malou chvilku. Ať už utečete během polední pauzy na krátkou procházku do Central Parku v New Yorku nebo na otevřená pole venkova, tato vůně potěší vaše smysly, ať už jste kdekoliv.  Vůně Iris Meadow je jako chůze v poli divokých květin, svěže vonícím po zelených listech a teplou vůní okolních lesů. Šumivé mandarinky se zde prolínají s vůní černého rybízu a svěžích květů. Vůně ibišků je povzbuzena tóny vůně egyptského jasmínu a vše je vyváženo pulzující vůní cedrového dřeva, které se vpíjí do krémové vůně dřevnatého pižma.

 

Vůně Waterlily Sun

Tiché chvíle v překrásné květinové zahradě s rybníky plné slunečního svitu, evokující naprostý klid. Vůně Waterlily Sun byla inspirována právě těmito chvílemi, které Aerin prožila, když jako malá dívka navštívila Claude Monet’s zahradu ve francouzské Giverny. Parfém znázorňuje vyrovnanost a klid onoho místa a odvádí přivádí vaše smysly do naprostého klidu. Jemná, přesto vyzývavá vůně leknínů a exotického sambackého jasmínu dávají parfému hloubku a intenzitu, zjemněnou sladkou vůní pižma. Parfém tak přináší jasný a svěží efekt.

« Zpět

reklama
reklama
Medical Esthet & Spa
reklama
NICE MAGAZINE
MAX FACTOR