Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

29.12.2018

Poděkování za přízeň v roce 2018 | Editorial | HMG

Autor: Ivo Mikolášek (MENHOUSE.cz)

Poděkování za přízeň v roce 2018 | Editorial | HMG

Přeji hezký poslední týden roku 2018 všem našim čtenářům. Moc rád bych vám za celou redakci a tým mediální skupiny HOUSE Media Group, která provozuje i portál INSPIROVANIKRASOU.cz, který právě čtete, poděkoval za přízeň, kterou jste nám v tomto roce věnovaly. A že ho rozhodně nebylo málo, protože nám díky vám, hezky a stabilně rostly čísla naší návštěvnosti. Věřím, že tomu bude stejně i v roce následujícím.


Pro naši skupinu to byl doslova přelomový rok, kdy jsme se transformovaly v jednu novou stabilnější a větší společnost, která se bude v příštím roce ještě více rozrůstat o další nová media, které vás doufáme také zaujmou. Postupně jak je budeme v průběhu roku 2019 spouštět, vám je budeme i podrobně představovat. Myslím, že se opravdu máte na co těšit.

Zároveň vám v příštím roce nabídneme nové a kvalitnější články, rozhovory i tipy na zajímavé novinky i na tomto portálu INSPIROVANIKRASOU.cz. Připravujeme také článkové seriály, které doplníme nejen zajímavými fotografiemi, ale i videi, jež pro vás budeme zpracovávat.

Těšíme se tedy na další „setkávání se“ s vámi na všech našich portálech mediální skupiny HMG i v příštím roce 2019, do kterého vám přejeme šťastné vykročení a splnění si všech vašich snů i cílů. 

Za mediální skupinu HOUSE Media Group s.r.o.

Ivo Mikolášek – šéfredaktor a ředitel.


« Zpět

reklama
reklama
MAX FACTOR
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz