Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

31.01.2017

Kozačky a kotníkové boty: Vše je třeba dokonale sladit

Autor: Jolana Holáňová

Kozačky a kotníkové boty: Vše je třeba dokonale sladit

Zimní oblečení do společnosti zažívá velké období různých nových stylů a retro návratů oděvů, které svým vzhledem dokázaly a dokážou zaujmout. Výjimkou nejsou ani boty. Dávno pryč jsou klasické traktorky, které bouraly trhy v letech ještě nedávno minulých. Ženy a ostatně i muži si dnes potrpí na maximální eleganci, jemnost a důraz na detail. I proto jsou tolik oblíbené především kozačky a také vyšší kotníkové boty. Jaké materiály volit a jak je designově ladit s outfitem? Na to se zaměříme v následujících řádcích.


Vysoké kozačky zaujmou a ochrání

Chcete na ulici stoprocentně zaujmout ostatní? Pokud ano, zvolte vysoké kozačky. Jejich vzhledem dokážete doslova šokovat. Ač na sobě budete mít sebeusedlejší oděvy, kozačky svou délkou dosáhnou až nad kolena, takže budou doslova dominovat celkové vizáži. Pokud navíc ještě vyberete některou z křiklavých barev, rozhodně dokážete udělat rozruch kdekoli, kam se vydáte. Co se týká ochrany před zimou, můžete se na mnohé modely spolehnout ve všech ohledech. Zajímavou volbou jsou třeba kozačky z kolekce Missguided.

A co materiál?

Vsaďte určitě i na vysoce jakostní materiál. Bota musí totiž dlouhodobě držet při sobě, nijak se neloupat na povrchu a držet nohu ve správné poloze. Výbornou volbou jsou třeba boty Tamaris. Tato značka má dlouholetou tradici vyznačující se vysokou kvalitou prověřenou časem. Materiálově se nejčastěji prosazuje především pravá kůže. Volit lze ale i koženku a umělé látky, které vyjdou poněkud levněji.

I tvar je důležitý

Výbornou volbou jsou i dámské kotníkové boty, které dokážou také zahřát a vzhledově nezklamou. Z hlediska tvarů je možné volit jak standardní oblé variace, tak i ryze špičaté boty působící ostrými rysy. Optimální je sladit obuv i z tohoto pohledu s celkovým outfitem.

.

« Zpět

reklama
reklama
PražskéPříkopy.cz
reklama
NICE MAGAZINE
David Backham parfum