Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

30.03.2015

Když k dokonalosti chybí jen malý krůček

Autor: Ivo Mikolášek (MENHOUSE.cz)

Když k dokonalosti chybí jen malý krůček

Téměř ideální postava, ale přeci jen něco málo schází do absolutní dokonalosti. Úspěch se nechce dostavit navzdory využití veškerých metod a přístupů: pravidelný jídelníček, více pohybu, méně stresu. V určitých partiích (nejspíše na břiše, bocích nebo stehnech) prostě zůstávají více či méně patrné tukové polštářky, jež jsou onou jedinou vadou na dokonalé kráse. Zbývá ještě jedna možnost – liposukce. Více v článku a na http://www.brandeisclinic.cz


Nejúčinnější a zároveň nejbezpečnější metodou v tomto ohledu je laserová liposukce, tedy neinvazivní rozpuštění tuku pomocí moderního, unikátního přístroje SlimLipo od výrobce Palomar z USA. 

„Tuk se následně odsává několika nevelkými řezy na kůži. Ošetření je velmi rychlé, a to při zachování šetrného přístupu k okolním tkáním. Navíc jde o minimálně bolestivé ošetření, přičemž se snižuje i riziko vzniku podlitin a otoků, a to téměř o 80 %. Tento způsob navíc napomáhá zpevnění a stáhnutí povolené kůže,“ vysvětluje Anna Brandejs, zakladatelka a majitelka pražské kliniky Brandeis Clinic s tím, že klienti kliniky přijímají výsledky laserové liposukce doslova s nadšením. V případě liposukce břicha k výsledkům této metody patří i dokonalé vytvarování kontury postavy.

Zákrok se provádí ambulantně a naprostá většina lékařů z celého světa při něm dává přednost lokální anestezii, což znamená zvýšení komfortu pro klienta, jenž může okamžitě po zákroku odejít domů a nedostavuje se útlum a malátnost jako po celkové anestezii.

Když se hovoří o liposukci, někteří lidé mají předem podvědomě strach z bolesti. V případě velmi laserového zákroku tomu však tak není. Jediný bolestivý bod představuje menší štípnutí při aplikaci lokální anestezie, ale princip samotného zákroku spočívá v rozpuštění tuku, takže klient cítí pouze teplo. Dalším příjemným důsledkem šetrného zákroku je velmi rychlé hojení – jediné menší „nepohodlí“ může pro někoho znamenat nutnost používání kompresního prádla po dobu několika dní, ovšem plné zapojení do práce je možné prakticky okamžitě, resp. hned následující den po návštěvě kliniky.

Liposukce zkrátka již dávno není ničím výjimečným. Někdy ani sebevětší vůle a odříkání nepomohou zdolat oněch několik posledních miniaturních krůčků, které chybějí do ideálu. I proto není vůbec překvapivé, že kupříkladu liposukce břicha je nejžádanějším zákrokem z oblasti plastické chirurgie zaměřené na úpravu tvaru postavy.


Další informace nejen o laserové liposukci naleznete na Univerzitě krásy.



« Zpět

reklama
reklama
Medical Esthet & Spa
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz