Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

27.02.2017

Češi si vychutnali svátek zamilovaných

Autor: Jolana Holáňová

Češi si vychutnali svátek zamilovaných

Letošní Valentýn přál nejen zamilovaným, ale i dobrému jídlu. Největší dovážková služba jídel z restaurací DámeJídlo.cz zaznamenala nárůst objednávek oproti běžnému úterý o 24 %.


„Mezi jídly kralovaly klasické burgery a pizzy, ale velký skok 14. února zaznamenala také italská a asijská kuchyně. Přibližně o 35 % vzrostly objednávky vín k jídlu, cca o 30 % pak objednávky desertů. Deserty si zákazníci objednávali častěji nejen společně s hlavním jídlem, ale také jako sólo objednávky, velkým hitem byly donuty,“ prozradil Jan Matějů, CEO DámeJídlo.cz.

DámeJídlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 1 500 restaurací ve 122 městech a obcích po celé České republice.

Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny, velká část dokonce do 30 minut. Zákazníci oceňují také široký výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznickou péči s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně.


.

« Zpět

reklama
reklama
RIMMEL
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz